MLADA OBUKLA VENČANICU, PA POGLEDALA ISPOD HALJINE: Kad je ovo UGLEDALA DOLE, počela da RIDA NA SAV GLAS
Mlada, Foto: Printscreen/tiktok/natttcrock

šok

MLADA OBUKLA VENČANICU, PA POGLEDALA ISPOD HALJINE: Kad je ovo UGLEDALA DOLE, počela da RIDA NA SAV GLAS

Kada je otišla da oproba svoju haljinu iz snova, dočekalo ju je šok iznenađenje pa nije mogla da zaustavi suze.

Objavljeno:

Natali Kroket Himenez (25) iz Misurija u SAD sprema se za svoju svadbu koja će biti organizovana 12. avgusta. Važan korak u tim pripremama je svakako odabir venčanica. Kada je otišla da oproba svoju haljinu iz snova, dočekalo ju je šok iznenađenje pa nije mogla da zaustavi suze.

Dok je razgledala venčanicu, primetlila je na odeći detalj u obliku srca u plavoj boji koji je prišiven za haljinu. Taj detalj napravljen je od majice koju je nosio njen tata Brus Kroket koji je umro pre devet godina.

Na tom srcu bile su ispisane sledeće reči: "Volim te, Natali. Tata".

Buduća nevesta Natali Kroket Himenez je za "Good morning, America" ispričala da je ova poruka iz njenog godišnjaka, kao i da je dugo tražila trag rukopisa svog oca. Nije uspela u tome, ali njena majka jeste.

Njena majka po imenu Devona Kroket je sve sama uradila i priredila ćerki iznenađenje koje će dugo pamtiti. Trag rukopisa njenog supruga prenet je na majicu, a onda je krojačica od te odeće napravila srce koje je dodato na venčanicu.

"Pamtim njegov rukopis, zaplakala sam čim sa to prepoznala, nisam mogla da zaustavim suze, sigurno pola sata", dodala je, piše USA Today.

Zahvaljujući ideji svoje majke na svadbi će imati osećaj da je otac pored nje. Dirljiva priča izazvaal je brojne komentare na Tiktoku.

04:23

KOJE SU PROSEČNE CENE ZA ORGANIZACIJU JEDNE SVADBE? Bubanja: Samo restoran je 9.000 evra, a NEĆETE VEROVATI GDE ODE NAJVIŠE NOVCA

(Espreso/Blic žena/Prenela P.V.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.